Brändit

PRESOTTO

PERINTEESTÄ INNOVAATIOON

Presotto suunnittelee ja valmistaa kodin design huonekaluja. Historiallinen yritys on tunnettu perinteiseen korkealaatuiseen käsityötaitoon perustuvasta identiteetistään mutta myös rohkeasta valinnastaan keskittyä innovaatioihin. Vuodesta 1948 lähtien luovuus, uteliaisuus, intuitio, optimismi, kokeilu ja nopea sopeutuminen ovat olleet osa Presotton kehitystä ja kasvua uusilla globaaleilla markkinoilla, aina askeleen edellä muita.

Ominaisuudet

Presotton kodin design huonekalujen omaleimaisuus on materiaaleissa, detaljeissa ja teknologiassa. Lukuisia eri materiaaleja löytyy samoissa sävyissä, joita voi yhdistellä hienostuneesti yhteen mitä moninaisimmin tavoin. Näin lopputuloksesta tulee pehmeä, aistikas ja yksilöllinen. Kosketuspinnat hellivät tuntoaistia, taitavasti viimeistelty muotoilu yksityiskohtineen hivelee silmiä ja tv-kalusteisiin integroitavissa oleva älytekniikka tarjoaa musiikkia korville. Jos nautit elämyksistä sekä arvostat tyyliä ja elämänlaatua, Presotton tuotteet ovat juuri sinulle!

YMPÄRISTÖVASTUULLISUUS

Presotto käyttää tuotannossaan vain eurooppalaisia ensiluokkaisia materiaaleja, joita on maalattujen pinnoitteiden kanssa yhteensä 105 vaihtoehtoa. Yritys ei ainoastaan korosta tuotteidensa alkuperää, vaan myös edistää niiden ympäristön kestävyyttä läpi koko tuotantoketjun. Ympäristön kestävyys on yritykselle tärkeä muutostekijä ja voimakas innovaatiotekijä. Presotton mielestä se on voitettavissa oleva haaste niille yrityksille, jotka haluavat suunnitella huomisen elämäntapaa tulevaisuuden kotiin.
Tehtaassa on noudatettu jo yli 10 vuotta huipputason ”Lean thinking” -tuotantopolitiikkaa ja näin hyödynnetty ylijäämämateriaalit jo pitkään. Moduulituotanto on pitkälle automatisoitu hyödyntäen korkeinta teknologiaa. Presotto omaa tuotantosertifikaatteja, jotka kunnioittavat ihmisiä, ympäristöä ja työpaikkoja.

Tuotteiden toimitusaika Suomeen on noin 8-10 viikkoa riippuen materiaalista.

Edustamme kaikkia Presotton kalusteryhmiä. Tutustu sivustollamme:

ESTEL

ITALIAN JOHTAVA TOIMISTOKALUSTEIDEN VALMISTAJA

Estelistä on tullut Italian johtava toimistokalusteiden valmistaja pitkän laajentumis- ja kansainvälistymisprosessin jälkeen unohtamatta alkuperäistä intohimon ja huomion panostamista tuotteen yksityiskohtiin. Yrityksen historia alkoi jo vuonna 1937 pienestä käsityöpajasta. Kalusteiden suunnittelu on aina perustunut laatuun, muotoiluun, trendiin ja hintaan. Kaikissa valinnoissaan yritys arvioi huolella muotoilun, funktion ja materiaalit niin, että estetiikka ja pitkäkestoinen kestävyys olisi taattu mahdollisimman hyvin.

Estelin valikoima kattaa laajasti työympäristön kalustustarpeet minkä ansiosta koko toimitila on mahdollista toteuttaa samoilla materiaaleilla, brändiväreillä ja -tyylillä yhteneväisesti. Sarjatuotteiden lisäksi Estel myös räätälöi kalusteratkaisujaan erilaisiin asiakaspyyntöihin vastaten. Yrityksellä on lukuisia tuoteinnovaatioita myös muuntojoustaviin monitilatoimistoihin.

Estel panostaa tutkimustyöhön ja sijoituksiin. Yritys osti Presotton brändin osaksi liiketoimintaansa vuonna 2022. Molemmat yritykset sijaitsevat lähellä Venetsiaa.

YMPÄRISTÖVASTUULLISUUS

Kaikki Estelin tuotteet valmistetaan noudattaen ekologisen kestävyyden kriteerejä – sekä materiaalien että tuotantoprosessien osalta. Yritys on sitoutunut tavoittelemaan korkeinta tehokkuutta ympäristöä kunnioittaen ylläpitääkseen useita jo hankittuja tuotannon sertifikaatteja kuten ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSC ja LEED.
Ympäristövastuullisuus alkaa jo alihankkijaketjun tiukista valintakriteereistä. Ekologisiin toimintatapoihin kuuluu niin kierrätettävien pakkausjätteiden käyttö kuin tuotannosta jäävien pakkausmateriaalien uudelleen käyttö tai kierrätys. Tuotteiden viimeistelysssä käytetään formaldehydi- ja raskasmetallivapaita liimoja ja lakkoja sekä vesipohjaisia maaleja. Metalli, lasi ja alumiini osat ovat 100% kierrätettävissä. Saatavat varaosat pidentävät tuotteiden käyttöikää.

Tuotteiden toimitusaika Suomeen on noin 8-10 viikkoa riippuen materiaalista.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi