Referenssit

Referenssit

Kuvissa näkyvien tuotekategorioiden lisäksi olemme myyneet myös keittiö- ja kylpyhuonekalusteita, ruokapöytiä, ruokatuoleja, lipastoja, yöpöytiä, sohvapöytiä, valaisimia ja peilejä. Useimmat asiakkaamme ja toimituksemme ovat pääkaupunkiseudulla, mutta olemme toimittaneet kalusteita myös muualle Suomeen Ouluun asti.

Muistutamme, että osa kuvissa näkyvistä tuotteista tai materiaaleista on voinut poistua tuotannosta tai valikoimastamme, joten jos olet kiinnostunut samantyyppisestä kalusteesta, tarkista meiltä saatavuus!

Yksityiset

Olemme toimittaneet ja suunnitelleet lukuisia tyylikkäitä vaatekaappeja, jotka tuovat tiloihin aivan uudenlaista luonnetta. Kuvissa on ovimallit Step ja Alibi.

Oikeanpuoleinen kuva on kodista, jonne olemme suunnitelleet keittiön ja olohuoneen sisustuksen uusilla pinnoilla ja huonekaluilla. Kohteessa toteutui kokonaisvaltainen ”avaimet käteen” -palvelumme konseptimme ”detaljeista toimituksiin” mukaisesti. Sisustussuunnittelun lisäksi toimitimme asiakkaalle kuvan kauniin lepotuolin, senkit, upeat kristallipeilit, sohvapöydät, sisustusesineitä ja keittiön verhot.

Yritykset

Ravintolakalusteiden toimitus, ravintola Wok Wok

Valitsimme ravintolakalusteet ravintolaan Wok Wok asiakkaalle tekemämme konsepti- ja sisustussuunnitelman pohjalta brändiväreihin sovittaen. Brändivärit määräytyivät konseptisuunnitelman pohjalta.

Toimitukseemme kuuluivat ravintolan irtokalusteet ja kuvatapetit. Suunnittelimme ravintolan tarpeeseen ja brändiin sopivat kiinteät sähköistetyt pöytäryhmät, jotka puuseppä valmisti ohjeemme ja piirustuksemme mukaisiksi.

Tässäkin kohteessa hoidimme kokonaisvaltaisena ”avaimet käteen” -palveluna niin ravintolan konsepti-, tila-, kaluste- kuin sisustussuunnittelun, yhteistyön eri toimittajien kanssa sekä kalustetilaukset konseptimme ”detaljeista toimituksiin” mukaisesti.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi