Yritys

ARIA NOVA / Design Virve Värjy Oy

ARIA NOVA ARVOSTAA LAATUA, LUONTOA JA HARMONIAA

Yrityksemme yhdistää kokonaisvaltaisissa, laadukkaissa ja räätälöidyissä ”AVAIMET KÄTEEN” -palveluissaan niin sisustussuunnittelun kuin kalustetoimitukset konseptimme ”detaljeista toimituksiin” mukaisesti.

ARIA NOVA markkinoi yrityksemme Design Virve Värjy Oy:n edustamia ja Suomessa myytäviä merkittävien italialaisten huonekalubrändien tuotteita. Yrityksemme on palvellut sisustussuunnittelun saralla vuodesta 2000 lähtien niin yksityisiä kuin yrityksiä. Maahantuonti- ja myyntitoimintamme ARIA NOVAn nimellä alkoi jo vuonna 2011 sisustusarkkitehtityön pohjalta. Siitä lähtien olemme edustaneet ja myyneet yhä valikoimassamme olevia valmistajan Presotton design huonekaluja.

Omistaja Virve Värjy-Krook on valmistunut sisustusarkkitehdiksi vuonna 1994 Roomassa Italiassa sijaitsevasta ammattikorkeakoulusta Istituto Europeo di Designista täysin pistein.
Italiasta mukaan tarttui arvostus laatuun, muotoiluun, estetiikkaan sekä harmoniseen kokonaisvaltaiseen tilasuunnitteluun toimivamman ja paremman elämänlaadun hyväksi.

Luotettavuus

Luotettavuus on yrityksemme kantava arvo ja voima. Se näkyy suunnittelupalvelumme ja edustamiemme tuotteiden laadussa, sisustusten lopputuloksissa, toimintatavoissa, maksukäyttäytymisessä, asiakkaamme yksityisyyden ja liikesalaisuuksien kunnioittamisessa sekä yhteistyökumppaniverkostossa. Luotettavuudesta saamme asiakkailtamme kiitosta.

Laatu

Laadukas palvelu ja laadukkaat tuotehankinnat ovat aina taloudellinen investointi mutta samalla myös kannattava sijoitus. Kun panostaa laatuun ja innovaatioihin, tuote kestää pitkään jopa kymmeniä vuosia. Osaavalla palvelulla taasen vältämme virhehankinnat ja -valinnat sekä päädymme nopeammin loppuratkaisuihin, jolloin kaikkien osapuolten aikaa säästyy. Laatuun liittyy mielestämme myös luovuus ja ongelmanratkaisukyky, mitkä ovat vahvuuksiamme.

Luonto

Luonto on elinehtomme ja me kannamme huolta ympäristöstämme. Olemme valinneet tuotteemme valmistajilta, joilla on ympäristöä ja tuotantoa kunnioittavia sertifikaatteja ja toimintatapoja mikä on myös laadun tae. Tuotteissa käytetään vain eurooppalaista alkuperää olevia materiaaleja. Käyttämämme kuljetusyritykset ovat myös panostaneet ympäristövastuullisuuteen. Arvioimme suunnittelutyössä aina tarkkaan mitä on tarpeen uusia ja mihin riittää kunnostus emmekä koskaan myy vain myymisen ilosta vaan tarpeesta.

Hyvinvointi

Sisätilan vaikutus hyvinvointiimme on kiistaton. Vietämme ajastamme 90% sisätiloissa, josta kolmasosa työympäristössä. Hyvinvointiimme vaikuttavat tuote- ja materiaalivalinnat, akustiikka, sisäilma, valaistus, tilan toimivuus ja sisustus kokonaisuutena. Työympäristöissä työhyvinvointia mahdollistavat viihtyisät ja toimivat yhteistilat niin coworking kuin taukokäyttöihin sekä monitoimitilat työpisteiden lisäksi. Näihin tarjoamme lukuisia ratkaisuja. Pidämme erittäin tärkeinä asioina työpaikan turvallisuutta, työterveyttä, viihtyvyyttä, monimuotoisuutta ja yksilöllistä hyvinvointia. Kaiken tulisi olla harmoniassa toisiinsa nähden.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi