Kalusteet

Vaatekaapit

Valitsemalla Presotton vaatekaapin valitset aikaa kestävän ja elämänmuutoksiin mukautuvan toimivan kalusteen, mikä on kaiken lisäksi helppo asentaa, purkaa ja siirtää.

Presotto on ainoa valmistaja, joka käyttää vaatekaapeissaan korkeussäädettävää alumiinisokkelia. Tämä takaa kaapeille helpon asennuksen sekä vakaan, tukevan ja kestävän käytön. Alumiinisokkeli ei taivu huonekosteuden vaihdellessa.

Fiksusti suunniteltu sokkeli antaa muutakin lisähyötyä. Niiden päällislevyt ovat jopa nostettavissa irti, jolloin on mahdollista siivota kaapin alta pölyt pois tai säilyttää arvotavaraa sokkelissa piilossa.

Valikoimasta löytyy niin tyylikkäitä liukuovellisia kuin lähes 2,90cm korkeita saranaovellisia vaatekaappeja, jotka istuvat korkeisiin huonetiloihin täydellisesti. Vaatekaappeja on tarjolla lukuisilla väreillä, materiaaleilla, sisävarusteilla, vetimillä tai ilman vetimiä. Kaapin runko rakentuu mittavalmiista moduuleista, joita on mahdollista muokata rajoitetusti.

Alla muutama esimerkki Presotton valmistamista vaatekaapeista. Valmistajalla myös kattava vaatehuoneen säilytysjärjestelmä, josta voit kysyä meiltä lisää.
Voit tutustua koko kaappimallistoon sivuilla:

https://www.presotto.com/en/category/wardrobes-en/

Olohuoneen kalusteet

Näyttävä ja laadukas TV-kalustekokonaisuus vaikuttaa avonaisen olohuoneen ja siten koko kodin ilmeeseen oleellisesti. Koska tv-kalusteet ovat olohuoneessa hallitsevia kalusteita, niin ei ole merkityksetöntä viihtyisyyttä ajatellen minkä näköinen ja laatuinen se on.

Presotto uskoo, että huonekalujen tulisi olla mukautettavissa kotisi tyyliin, jotta ne ovat juuri sellaisia kuin olet kuvitellut. Siksi heidän olohuoneen tv-kalusteet on valmistettu eri tyyppisistä yhteen sopivista moduuleista, joista löytyy lukuisia mittoja, värejä, materiaaleja, valaistusta ja integroitavaa tekniikkaa. Kokonaisuus rakennetaan sinun tilaasi sopien ”Mix & Match” -periaatteella.

 • Kalustesarja I-modulART luo uutta design trendiä. Se on modulaarinen, monipuolinen ja muokattavissa oleva kalustejärjestelmä.
 • Kalustesarja InclinART on ensimmäinen kalustejärjestelmä, jonka akseli muuttuu ja kansien syvyys sen mukana. Tämä johtaa siihen, että hahmotamme ja käytämme tilaa uudella tavalla – kalustemoduulit eivät ole yhdensuuntaisia seinälinjan kanssa mutta silti säilytystilaa riittää.
 • Presotton valmistamiin olohuoneen kalusteisiin kuuluu lisäksi säilytyskalusteet kuten senkit, seinäkaapit, vitriinit ja kirjahyllyt. Näiden lisäksi valmistajalta löytyy kodin huonekalut kuten sohvat, nojatuolit, sohvapöydät, tuolit ja rahit. Osaa näistä on mahdollista tilata paloturvallisena julkitilaan. Kysy meiltä niistä lisää!

Voit tutustua Presotton olohuoneen kalustemallistoihin sivustolla:
https://www.presotto.com/en/category/living-en-en/

Työpöydät, työtuolit ja säilytyskalusteet

Italian johtava toimistokalusteiden valmistaja Estel tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja työpisteiden kalustejärjestelmiin. Mallistoista löytyy niin työpöydät erilaisin välisermein ja säilytyskalustein kuin myös hiljaiset työhuoneet, vastaanottotiskit ja työtuolit. Jos olet etsinyt tyylikästä kalustusta arvomateriaalein edustavaan työtilaan, täältä löydät niitäkin!

Työpöydät

Työpöytävalikoimaa on niin erilaisin vakiojaloin kuin korkeussäädettävinä, yksittäin tai liitettyinä toisiinsa. Johtojen läpiviennit ja säilytys on viimeistelty älykkäästi. Näytönpidikkeet ja tarvikesäilytysratkaisut löytyvät lisävarusteina.

Säilyttimet

Säilytysratkaisuja voi yhdistää joko työpisteeseen tai sijoittaa erilleen yhteiskäyttöön. Hylly- ja kaappimoduuleita saa avonaisina, erilaisin oviratkaisuin tai näiden kombinaatioina ja kasvilaatikoillakin. Lisäksi valikoimasta löytyy lokerokaapit sekä aulatiloihin, neuvotteluhuoneisiin ja edustustyöhuoneisiin soveltuvat senkit ja tv-kalusteet.

Työtuolit

Lue lisää työtuoleista kohdasta ”Tuolit” sivun alaosassa.

Materiaalit ja värit

Iso etu Estelin kalustevalikoimassa on pintamateriaalien ja -värien runsaus kuten maalatut pinnat, viilut ja kivet. Maalatut pinnat tarjoavat runsaan värivalikoiman, jolloin sisustukseen on helpompi soveltaa yrityksen brändi-ilmettä. Ne ovat niin esteettisesti kuin kosketuspintoina miellyttävämpiä ja edullisempia kuin melamiini tai laminaatti.

Estelin uusi ja innovatiivinen SUPER MATT -maalipinta on yhtä kestävä kuin laminaatti, mutta sitä on toistaiseksi saatavilla vain osaan kalusteista ja väreinä valkoinen ja musta.

Voit tutustua Estelin työpisteiden valikoimiin seuraavilla sivuilla:
https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/workplace-en/workstation-en/

https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/executive-common-area-en/executive-desks-en/

Muuntojoustavat toimistokalusteet

Kokeneena nykyaikaisimpien toimistoratkaisujen suunnittelijana ja toteuttajana Estel tarjoaa sarjan kalusteita muuntojoustavaan ja älykkääseen työskentelyyn niin toimistoympäristössä kuin myös kotona:

 • Ergonominen kompakti liikuteltava työpöytä ”Mobile Desk” muuntautuu työ-, opiskelu-, ruoka- tai kokouspöydäksi (kuvat oikealla). Pöydän kansi on taitettavissa molemmin puolin, jolloin sitä voi käyttää kaksi ihmistä samanaikaisestikin omilla korkeussäädöillä. Runko sisältää tilaa niin säilytykselle kuin johdoille. Kun pöytä ei ole käytössä, se vie vain L120 x S45cm tilaa, jolloin sen voi siirtää sivuun.
 • ”Fix Vela” on monikäyttöinen hyllyratkaisu, joka toimii myös tilanjakajana. Kirjahyllyä voi rakentaa kiinteäksi täyskorkeaksi lattiasta kattoon tai luoda siitä vapaasti seisovan ilmavan elementin pyörillä tai ilman. Hyllyjärjestelmä on älykkäästi suunniteltu niin, että siihen saa integroitua näytön tai tussitaulun ja kasvilaatikoita.
 • Estelillä on lisäksi fiksuja tilaa säästäviä pöytä- ja tuoliratkaisuja muuntojoustavan julkitilan luentosaliin ja toimiston neuvottelu- sekä koulutustilaan. Kysy meiltä lisää koulutus- ja yhteistyötiloihin suunnitellusta ”Nomadi ”-pöytäsarjasta (kuvat vasemmalla), liikuteltavasta taittopöydästä ”Argo Libro”, kasaan taitettavista luentotuoleista ”Roota” ja ”Pochette Multitask” sekä pinottavista tuoleista.

Voit tutustua Estelin muuntojoustaviin toimistokalusteisiin sivuilla:
https://www.estel.com/en/product/scrivania-mobile/

https://www.estel.com/en/product/fix-vela/

Neuvottelutilan kalusteet

Nykyaikaisessa toimitilassa tarvitaan erilaisia neuvottelutiloja. Tarpeet voivat vaihdella projektista tai työtehtävistä toiseen. Koska tämän päivän trendi on rakentaa ja luoda avotoimistoja koppitoimistojen sijasta, vaaditaan neuvottelutiloiltakin älykkyyttä ja monipuolisuutta.

Toinen toimistojen kehityssuunta on se, että nimettyjä työpisteitä ei aina ole. Tämä on johtanut siihen, että tarvitaan neuvottelutiloja isoilla pöydillä, jotka tarjoavat sähköistystä ja liitettävyyttä verkkoon sekä ergonomiaa. Satunnaisesti toimistolla käyvät työntekijät voivat asettua työskentelemään näiden äärelle. Neuvottelutilat muuntautuvat tarvittaessa siis coworking- ja oleskelutiloiksi eli niiltä vaaditaan joustavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä.

Valikoimastamme löytyy niin eri kokoisia ja muotoisia kuin muuntojoustaviakin neuvottelupöytiä piilotetuilla pistokepaikoilla. Tyyliä on tarjolla modernin toimiston sisustuksesta designiin ja jopa vintage-henkiseen sisustukseen. Materiaalitarjontakin on laaja edullisimmista perusmateriaaleista lasiin ja keramiikkaan.

Neuvottelupöytien lisäksi saat meiltä toimitilaasi laadukkaat ja kestävät neuvottelutuolit sekä säilytysratkaisut kuten senkit, tv-kalusteet, mappihyllyt ja -kaapit. Hiljaiset moduuliset neuvottelutilat on helppo sijoittaa avotoimistoon.

Suunnittelemme toimistosi kokonaisvaltaisen sisustuksen, jossa on toimivat neuvottelutilan kalusteet niin työyhteisön sisäisiin neuvotteluihin kuin edustaviin neuvottelutiloihin. Yrityksesi brändi ja arvot kuvastuvat aina yksilöllisesti räätälöidyissä töissämme, joten voit ylpeänä esittää toimistosi sisustusta niin työntekijöillesi kuin asiakkaillesi.

Tutustu valikoimaan sivulla:
https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/executive-common-area-en/

Coworking kalusteet

Nykyaikaisten toimistojen suunnitteluprojekteissa haetaan yhä enemmän ”avoin tila” -pohjaratkaisuja, jotka syrjäyttävät vähitellen suljetut tilat. Tämä lähestymistapa on yksinkertaistanut ja minimoinut työympäristöjen työtiloja sekä samanaikaisesti vähentänyt yksityisyyttä ja lisännyt toistettavuutta.

Toimitila koostuu monesta työhyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Yksi näistä on yhteistyötilat, joita tulisi olla monipuolisesti erilaisiin työn tekemisen tarpeisiin yhtä lailla kuin neuvottelutiloja. Tarjoamme monipuolisia tila- ja kalusteratkaisuja kuten (vasemmalta oikealle):

 • ”Grand More Sharing” -neuvottelupöytä, joka muuntautuu hetkessä 6-8 hengen työpöydäksi tai interaktiiviseen tiimityöskentelyyn funktionaalisen ja akustoivan nostopaneelin avulla, joka luo halutessa yksityisyyttä.
  Lue lisää:
  https://www.estel.com/en/product/grand-more-sharing-en/
 • ”Baobab” on ilmeikäs yhteisöllisyyttä edistävä pöytä, jossa yhdistyy älykkään työympäristön avainkäsitteet – toiminnallisuus, jakaminen, muotoilu ja liitettävyys. Toimiva kaluste myös oppilaitoksiin ja kirjastoihin. Kaluste on saatavana innovatiivisella SUPER MATT -maalipinnalla, joka on kestävä kuten laminaatti mutta edullisempi.
  Lue lisää:
  https://www.estel.com/en/product/baobab-en/
 • Estel on kehittänyt lukuisia innovatiivisia coworking -kalusteita niin istuin- ja pöytäryhmiksi kuin näyttöseiniksi. Näitä ovat työskentelyyn, neuvotteluun ja yhteistyöhön soveltuvat hiljaiset ja moduuliset suljetut työtilat ”Collaborative Room”. Tila eristää melua jopa 35 desibeliin saakka. Lue lisää:
  https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/acoustic-partitions-en/collaborative-room-en/
 • ”Dolly Chat” on ratkaisu yleisiin tiloihin ja avotilatoimistoihin. Se sopii 2-4 hengen kokouksiin, mutta myös rentoutumishetkiin. Kalusteratkaisua voi saada katoksella tai ilman, näytöllä varustetulla liitospaneelilla tai ilman sekä jatkettavalla pöydällä johdotuksineen. Setti voi taata äänieristyksen 15 desibeliin asti. Lue lisää:
  https://www.estel.com/en/product/dolly-chat-en/

Voit tutustua lisää Estelin coworking-kalusteisiin sivustolla:
Estel sivusto -> https://www.estel.com/en/

Taukotilan kalusteet ja kahvipiste kalusteet

Yhteisöllisyys ja tunne kuuluvansa johonkin ovat isoimpia syitä miksi työntekijä kaipaa takaisin toimistoon. Hybridityötä tekeville on äärimmäisen tärkeää kokea, että toimistolla vietetyt työpäivät edistävät tiimityön tuottavuutta. Lisäksi he haluavat kohdata työkavereita viihtyisissä sosiaaliseen vuorovaikutukseen houkuttelevissa ja turvallisissa tiloissa.

Hektinen työtahti vaatii vastapainoa myös työpaikalla. Työympäristön tulisikin sisältää niin tauko- kuin lepotilaa. Tänä päivänä työnantajat kilpailevat hyvistä työntekijöistä. Kilpailuvalttia lisäävät sosiaalisuuteen ja työn tauotukseen tarkoitetut työpaikan erityispalvelut kuten jooga- tai kuntosali, peli- tai lepohuone, kahvila, ruokala jne.

Rauhoittava ja harmoninen sisustus on hyvä tauko- ja lepotilojen tunnelman luontiin. Jotta työntekijä pystyy palautumaan näissä tiloissa, on merkitystä myös niiden toimivuudella ja kalustuksella.

 • ”Coffice” -kalustesarja tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja modulaarisuuden ja muunneltavuutensa ansiosta yrityksen keittiölle ja kahvipisteelle. Pöydät, kaapit, tasot, penkit ja jakkarat yhdistyvät erilaisiksi kokonaisuuksiksi, jotka on suunniteltu osaksi käyttäjäystävällistä ja digitaalista työympäristöä.Tutustu lisää Estelin ”Coffice” keittiö- ja kahvipistekalusteisiin sivulla:
  https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/coffice-en/
 • Sosiaaliset tilat on usein omistettu arkistointiin ja tauoille. Uusi ”Briefing” -väliseinäjärjestelmä tarjoaa ratkaisut varastointiin ja yksilölliseen työhön, yhteistyöhön ja rentoutumiseen istuinsyvennyksillä. Katso lisää sivulla:
  https://www.estel.com/en/product/briefing-interwall/

Kaikki Estelin ratkaisut sivustolla: 

Aulakalusteet

Valikoimamme kattaa laajat vaihtoehdot aulatilan kalustamiseen – sohvat, loungetuolit, sohvapöydät mutta myös vastaanottotiskit, tv-kalusteet sekä kaapit. Suunnittelemme yritykseesi ammattitaidolla kutsuvan aulatilan kalustekokonaisuuksineen. Kokonaisvaltaisella palvelullamme toimitamme ne toimitilaasi ilman välikäsiä!

Estel tarjoaa aulatilaan sohvia, lounge- ja nojatuoleja sohvapöytineen sekä kiintokalusteita kuten:

Tutustu lisää valmistajan ”Comfort & Relax” -tuotekategorian aulakalusteisiin
https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/comfort-relax-en/.

Muita Estelin yrityskalusteita löydät sivustolla:
https://www.estel.com/en/.

Ruokapöydät ja ruokailutilan kalusteet

Viihtyisä työpaikkaravintola, henkilöstöravintola, työpaikan ruokahuone tai jopa henkilöstökahvila ovat yrityksen kilpailuvaltteja, kun kilpaillaan parhaimmista työntekijöistä. Ruokailutilalla on tärkeä rooli myös sosiaalisten suhteiden rakentamisessa ja työntekijöiden energisoinnissa.

Vastaavasti puhuttaessa ravintolatiloista, toimiva ja elämyksellinen ravintola kutsuu asiakkaitaan sisälle ja saa heidät viihtymään pidempään sekä kuluttamaan enemmän.

Ruokalakalusteet ja ravintolakalusteet vaikuttavat vahvasti tilan toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Niillä tai niiden äärellä istutaan, pintoja kosketaan, joten ergonomialla, kalusteiden muotokielellä ja materiaaleilla on merkittävä rooli kuinka mukavina kalusteet ja itse tilat koetaan.
Estelin valikoima sisältää ruokakalusteita yrityksille ja taasen Presotton valikoima design huonekaluja kodin ruokailutiloihin.

Alla olevista kuvista löytyy:

 • Upea ”Nimbo” on Presotton suosittu hyvin vahvaa ja selkeä muotokieltä omaava design ruokapöytä. Pöydästä löytyy myös versio, jonka keskellä on pyörivä tarjotinosa. Pöytä on reunimmainen oikealla. Löydät Presotton kodin design pöydät täältä:
  https://www.presotto.com/en/category/tables-en/
 • Intiimimmät sohvaryhmät korkealla selkänojalla luovat rauhallisia paikkoja avotiloihin niin pienikokoisille neuvotteluille, ryhmätyöskentelylle kuin ruokailulle. Estelin katollisen ”Briefing Interwall” -loossin siro muotoilu, valaistus ja lukuisat kombinaatio- ja värimahdollisuudet palvelevat erilaisia yritystarpeita.
  https://www.estel.com/en/product/briefing-interwall/
 • Pyöreä ”San Marino” -baaripöytä on mahdollista saada varustettuna sähköisellä usb-latauspisteellä, joka tulee keskelle pöytätasoa. Sähkövirta otetaan lattian kautta tukevaa keskijalkaa pitkin. ”Pola” -tuolista löytyy niin ruokatuoli kuin baarituolimalli.
  https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/comfort-relax-en/
 • ”Coffice” on Estelin todella edistyksellinen ja monipuolinen tuotesarja moderneihin työympäristöihin! Modulaarisuutensa vuoksi järjestelmästä saa lukuisia erilaisia kokonaisuuksia niin neuvottelu- kuin ruokapöydiksi tai keittiökaappien ja ruokapöytien saarekeyhdistelmiksi. Luotu käyttäjäystävälliseen ja digitaaliseen työympäristöön. Tutustu:
  https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/coffice-en/

Tuolit

Vietämme sisätiloissa 90% ajastamme, josta kolmasosa tapahtuu työpaikalla enimmäkseen istuen, joten ei ole yhdentekevää miten ja millä istumme. Tuolien materiaaleja ei tulisi valita vain ergonomian, kestävyyden ja puhdistettavuuden ehdoilla. Olisi tärkeää huomioida myös, että niistä saadut aistimukset ovat positiivisia. Onko istuin kova, pehmeä, lämmin, kylmä, karhea, ihanan samettinen vai mikä se tunne on?

Kaikki nämä tekijät ovat laadun merkkejä. Laadukas huonekalu kestää aikaa. Hinta tulisikin laskea kestävyyteen ja käyttövuosiin rinnastettuna. Se on aina sijoitus myös kestävään tulevaisuuteen!

Valikoimastamme löytyy laadukkaat tuolit joka tarpeeseen ja käyttöön – ruokatuolit, vierastuolit, neuvottelutuolit, työtuolit, johtajantuolit, nojatuolit, lounge tuolit ja luentotuolit. Lisäksi saat meiltä istuimet kuten baarijakkarat, jakkarat, rahit, pouf jakkarat ja sohvat.

Kuvissa:

 • Valmistajan Estelin ”Comfort & Relax” -sarjan istuimissa kulminoituu design ja mukavuus, esimerkkinä kuvissa olevat nahkaverhoillut ”Tulip” -työtuolit ja ”Dolly” -nojatuolit. Valikoimasta löytyy lukuisia työtuolimalleja kuten laadukkaat korkeaselkäiset johtajantuolit tai tuoliperheitä erilaisilla jaloilla kuten ”Divina”. Tutustu valikoimaan valmistajan sivuilla:
  https://www.estel.com/en/category/smart-office-en/comfort-relax-en/
 • Myös valmistaja Presotto omaa kauniita tuoleja, joista osaa voi saada palosuojattuna julkitilakohteisiin kuten kuvan keltaisella verhoilulla olevaa ”Evia” -istuinta. Löydät Presotton valikoiman täältä:
  https://www.presotto.com/en/category/chairs-pouf/

Tarjontamme on paljon laajempi kuin mitä sivustolla näkyy, joten kerro meille mitä etsit, niin katsomme löytyykö meiltä juuri hakemaasi.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi