Tuotteet

Vaatekaapit

Valmistajamme Presotto käyttää vaatekaapeissaan ainoana valmistajana maailmassa alumiinisokkelia. Tämä takaa korkeussäädettäville kaapeille helpon asennuksen sekä vakaan, tukevan ja kestävän käytön. Alumiinisokkeli ei taivu kosteuden vaihdellessa. Valitsemalla Presotton vaatekaapin valitset aikaa kestävän ja elämänmuutoksiin mukautuvan toimivan kalusteen, mikä on kaiken lisäksi helppo asentaa.

Presotton vaatekaappi on tavallaan itsekantava huonekalu, mutta suosittelemme aina kiinnitystä seinään mukana tulevilla kulmaraudoilla. Liukuovien mekanismit ja kiskot ovat osa kaapin rakennetta, joten niitä ei kiinnitetä lattiaan tai kattoon. Jokainen kaapin osa kiinnitetään metalliosilla toisiinsa, joten purkaminen ja siirtäminen on helppoa rikkomatta kalustetta tai jättämättä ruuvin jälkiä lattiaan.

Valikoimasta löytyy niin tyylikkäitä liukuovellisia kuin lähes 2,90cm korkeita saranaovellisia vaatekaappeja lukuisilla väreillä, materiaaleilla, sisävarusteilla, vetimillä tai vedittöminä. Vaatekaappi rakentuu mittavalmiista moduuleista, joita on mahdollista muokata rajoitetusti. Lisähyötyä saat fiksusti suunnitellusta alasokkelista, jonka päällislevyt ovat nostettavissa pois hyllymoduuleissa, jolloin on mahdollista siivota kaapin alta pölyt pois tai säilyttää arvotavaraa alasokkelissa piilossa.

Alla muutama esimerkki Presotton valmistamista vaatekaapeista. Valmistajalla myös kattava vaatehuoneen säilytysjärjestelmä, josta voit kysyä meiltä lisää.

Voit tutustua koko kaappimallistoon sivuilla:
https://www.presotto.com/en/category/wardrobes-en

Olohuoneen kalusteet

Presotton valmistamiin olohuoneen kalusteisiin kuuluu laaja valikoima säilytyskalusteita kuten senkkejä, tv-kalusteita, tv-tasoja, seinäkaappeja, vitriinejä ja kirjahyllyjä. Näiden lisäksi valmistajalta löytyy kodin huonekaluja kuten sohvia, nojatuoleja, sohvapöytiä, tuoleja ja raheja. Osaa näistä on mahdollista tilata paloturvallisena julkitilaan. Kysy meiltä niistä lisää!
Näyttävä ja laadukas TV-kalustekokonaisuus vaikuttaa avonaisen olohuoneen ja siten koko kodin ilmeeseen oleellisesti. Koska kokonaisuus hallitsee usein koko seinää, katselemme sitä paljon ja monesti se on juuri se seinä minkä näemme ensimmäisenä olohuoneeseen saapuessamme, niin ei ole merkityksetöntä viihtyisyyttä ajatellen minkä näköinen kalustekokonaisuus on.

Presotto uskoo, että huonekalujen tulisi olla mukautettavissa kotisi tyyliin, jotta ne ovat juuri sellaisia kuin olet kuvitellut. Siksi heidän olohuoneen säilytyskalusteet on valmistettu eri tyyppisistä moduuleista, joista löytyy lukuisia mittoja, värejä, materiaaleja, valaistusta ja integroitavaa tekniikkaa.

Kalustesarja I-modulART luo uutta design trendiä. Se on modulaarinen, monipuolinen ja muokattavissa oleva kalustejärjestelmä. Kalustesarja InclinART on ensimmäinen kalustejärjestelmä, jonka akseli muuttuu ja kansien syvyys sen mukana. Tämä johtaa siihen, että hahmotamme ja käytämme tilaa uudella tavalla – kalustemoduulit eivät ole yhdensuuntaisia seinälinjan kanssa vaan vinossa katsojaa kohden silti säilytystilaa menettämättä.

Voit tutustua Presotton olohuoneen kalustemallistoihin sivustolla:
https://www.presotto.com/en/category/living-en-en/

Vaatekaapit

Valmistajamme Presotto Italia käyttää vaatekaapeissaan ainoana valmistajana maailmassa alumiinisokkelia. Tämä takaa kaapeille helpon asennuksen sekä vakaan, tukevan ja kestävän käytön. Alumiinisokkeli ei taivu kosteuden vaihdellessa. Valitsemalla Presotton vaatekaapin valitset aikaa kestävän ja elämänmuutoksiin mukautuvan toimivan kalusteen, mikä on kaiken lisäksi helppo asentaa. Jokainen kaapin osa kiinnitetään metalliosilla toisiinsa, joten purkaminenkin on helppoa rikkomatta kalustetta.

Alla muutama esimerkki Presotto Italia valmistamista tuotteista voit tutustua koko mallistoon sivuilla: https://www.presotto.com/en/